Politie moet ingrijpen bij ruzie na voetbalwedstrijd

Geschreven door de Redactie op zaterdag 10 november 2012

Haarlem – De politie kreeg zaterdagmiddag omstreeks 14:00 uur de melding dat twee mannen slaags waren geraakt bij een voetbalclub aan de Van Oosten de Bruijnstraat. Agenten troffen de twee mannen aan (56 jaar uit Haarlem en 42 jaar uit Zaandam) die zeiden ruzie met elkaar te hebben gekregen na een voetbalwedstrijd.
.

Tijdens de wedstrijd zouden discriminerende opmerkingen zijn gemaakt door de 56-jarige Haarlemmer waarna onenigheid ontstond. Bij de ruzie was tevens een 16-jarig meisje betrokken die gewond raakte aan haar neus.

Beide mannen werden aangehouden en verhoord. De politie onderzoekt de zaak.

  1. Mo
    12 november 2012 op 19:10 | #1

    Kom op heren, wees toch gewoon sportief!!!!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.