Morgen in Opsporing Verzocht: Reconstructie overval op Bison Bowling

Geschreven door de Redactie op maandag 5 november 2012

Haarlem – In het tv-programma Opsporing Verzocht van de AVRO wordt dinsdagavond aandacht besteed aan de gewapende overval in het bowlingcentrum aan de Orionweg, die gepleegd werd op 18 maart 2012. Tijdens die overval werd een medewerker van het bowlingcentrum bedreigd met een wapen; de medewerker bleef geschrokken achter, maar raakte gelukkig niet fysiek gewond.

Het overvallenteam heeft direct na deze overval een onderzoek ingesteld en heeft nu een constructie laten maken van deze overval voor het tv-programma Opsporing Verzocht. In deze constructie is dinsdagavond te zien hoe de overvallers te werk zijn gegaan.

Het overvallenteam wil graag meer informatie binnen krijgen van mensen die mogelijk meer weten over deze overval of over de overvallers, en die zich nog niet hebben gemeld bij de politie.

Opsporing Verzocht begint dinsdagavond om 21:30 uur op Nederland 1 en wordt woensdag herhaald om 12:00 uur op Nederland 2.

 1. m
  5 november 2012 op 22:38 | #1

  ik hoop dat ze iemand vinden

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Mike
  6 november 2012 op 16:44 | #2

  iemand vinden is het probleem niet, de juiste vinden wel :p

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Eduar van Jelten
  6 november 2012 op 19:30 | #3

  We hebben al een signalement het is geen Noord-Afrikaan, want anders was dat wel vermeld. Dus we moeten zoeken naar mensen van Nederlandse afkomst!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. JP
  7 november 2012 op 21:11 | #4

  Een Noord- Afrikaan gaat ook geen bowlingbaan overvallen. Die pakt het meteen groots aan bij Brinks.. Het wordt tijd dat deze daders gepakt worden, want het zal niet de eerste bowlingbaan zijn. Tijdje geleden ook al in Hoofddorp.. De dader verspreidt zich dus goed..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.