Kop-staartbotsing tussen drie voertuigen op de Schipholweg – N205

Geschreven door de Redactie op dinsdag 27 november 2012

Haarlem – Op de Schipholweg zijn dinsdagavond drie auto’s tegen elkaar gebotst. De kop-staartbotsing vond rond half zeven plaats op de N205 – Schipholweg in de richting van Haarlem. Een ambulance en de politie rukte uit om hulp te verlenen. De bestuurster van de middelste auto is door het ambulancepersoneel nagekeken op mogelijk nekletsel.

Gelukkig vielen de verwondingen mee, en hoefde zij niet mee naar het ziekenhuis. De twee andere bestuurders kwamen er met de schrik van af. Een bergingsauto heeft twee van de drie beschadigde auto’s weggesleept.

Door het ongeval was er een rijstrook beschikbaar voor het verkeer, wat voor een lange file zorgde.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.