Hulpdiensten in actie voor ‘brand’ in de Waarderpolder

Geschreven door de Redactie op donderdag 29 november 2012

Haarlem – De brandweer en de politie kwamen donderdag in alle vroegte in actie voor een brand in de Haarlemse Waarderpolder. Er waren vlammen gezien aan de Hofmanweg waarna rond vijf uur de brandweer werd gebeld.

Agenten die als eerste ter plaatse kwamen stelde een onderzoek in naar de brandhaard. Uiteindelijk bleken de vlammen van een Groen Gas station van de Schoteroog aan de Mooie Nelweg te komen. De installatie was aan het affakkelen waarbij de vlammen omhoog kwamen. De brandweer hoefde dan ook niet in actie te komen.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Ikke
  1 december 2012 op 14:47 | #1

  Affakkelen onder de bomen ??? Lijkt me vragen om problemen in de toekomst

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Hoi!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2 december 2012 op 12:49 | #2

  haha inderdaad lekker slim

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.