Haarlemmer bedreigt man met mes op Stationsplein

Geschreven door de Redactie op donderdag 29 november 2012

Haarlem – De politie kreeg donderdagavond een melding dat op het Stationsplein een man door een andere man met een mes bedreigd werd. De politie kreeg een signalement van de verdachte en stelde een onderzoek in. De man zou zijn weggelopen in de richting van de Kruisweg. De agenten zagen de man op de kruising Parklaan / Kruisweg en hielden hem daar aan.

Het mes werd aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte, een 48-jarige Haarlemmer is verhoord.

Hij is hierna weer in vrijheid gesteld.

 1. Odin50
  1 december 2012 op 08:10 | #1

  De mafkezen vliegen om je oren tegenwoordig.Nou moet ik wel stellen dat een drietal weken geleden mijn vrouw en ik noodgedwongen voor t eerst sinds jaren op een zaterdagavond om half twaalf op het stationsplein waren, uiteraard voor een bus, en ik kan niet zeggen dat ik me daar echt op men gemak voelde. Redelijk grote groepen licht provocerende jongeren die overduidelijk aanwezig waren. Rondhangende figuren op iets hogere leeftijd en omdat het regende alles onder de kap. Met uiteraard een vlak voor de neus wegrijdende bus waren het 15 a 20 oncomfortabele minuten wachten. En wat mij weer verbaasde er is geen politiewagen gezien al was het maar ter preventie van eventuele zaken.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Haarlem-noord
  1 december 2012 op 14:27 | #2

  Helemaal met u eens, Odin50!
  Ik sluit mij daar bij aan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.