Bestuurder vernielt slagboom parkeergarage bij parkeergarage Raaks

Geschreven door de Redactie op zondag 4 november 2012

Haarlem – Op de Westelijke Randweg heeft de politie zondagochtend om 05:00 uur een 29-jarige man uit Heemskerk aangehouden vanwege vernieling. Hij had kort daarvoor bij parkeergarage Raaks een slagboom omhoog proberen te duwen en deze vernield. De man ging er daarna vandoor, maar kon op de Randweg al snel in de boeien worden geslagen.

De man is overgebracht naar het bureau voor verhoor.

 1. Eduar van Jelten
  4 november 2012 op 23:34 | #1

  Te diep in het glaasje gekeken..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Bert Dijksman
  5 november 2012 op 08:14 | #2

  Dader een hoge boete geven voor deze nutteloze vernieling van gemeentelijke goederen. In de parkeergarages in Haarlem voel ik mij altijd veilig omdat daar dag en nacht toezicht word gehouden, laatst had ik midden in de nacht een probleem met mijn uitrijkaart en werd toen vriendelijk te woord gestaan via de intercom van een betaalautomaat. Heel knap dat de Politie deze dader zo snel heeft kunnen aanhouden, een grote pluim voor deze mensen!!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.