Automobilist rijdt snel door na aanrijding met scooter op Rijksstraatweg

Geschreven door de Redactie op vrijdag 23 november 2012

Haarlem – De politie kreeg vrijdagavond rond 18:45 uur een melding van een aanrijding op de Rijksstraatweg. Een scooterrijder was daar aangereden door een automobilist. De scooterrijder reed over de Rijksstraatweg in de richting van het Delftplein. De bestuurder van de auto kwam uit de richting van het Delftplein en sloeg linksaf de Jan Gijzenkade op.

Hierbij gaf de automobilist de scooterrijder geen voorrang. De scooterrijder reed in de rechterflank van de auto en kwam ten val waarbij hij met zijn hoofd op het wegdek terecht kwam. Het slachtoffer, een 23-jarige man uit Haarlemmerliede, is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. Hij hoefde niet naar een ziekenhuis te worden vervoerd. Zijn scooter liep forse schade op. De automobilist is met hoge snelheid weggereden de Indische Buurt in.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto. Het voertuig was donker van kleur, een driedeurs uitvoering en de auto moet schade hebben aan de rechterzijde. Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het vinden van de auto en de bestuurder, neemt u dan contact op met de politie van Haarlem-Noord via 0900-8844.

 1. marco
  25 november 2012 op 10:35 | #1

  Als ze dat soort figuren weten te vinden, moeten ze gewoon meteen het rijbewijs innemen, zware boete geven, en voor alle kosten laten opdraaien. Ook de kosten die gemaakt zijn voor het opsporen.

  Want ik vind dat er namelijk géén enkel geldig excuus is om door te rijden na een aanrijding.
  Dat soort personen moeten ze gewoon kei- en keihard aanpakken.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.