Achtergelaten fiets langs Noord Schalkwijkerweg zorgt voor commotie

Geschreven door de Redactie op maandag 19 november 2012

Haarlem – De hulpdiensten zijn maandagavond in actie gekomen nadat er een fiets langs het water aan de Noord Schalkwijkerweg werd aangetroffen. Rond acht uur kwam de melding binnen waarop brandweer, ambulance en politie werden gealarmeerd. Ter hoogte van het Henk van Turnhoutpad lag er in de berm een achtergelaten fiets.

Omdat er mogelijk iemand te water geraakt kon zijn, gingen de hulpdiensten op onderzoek uit.

Na kort overleg werd besloten om geen zoekactie in het water te houden en gaat men er vanuit dat de fiets daar gedumpt is. Politieagenten hebben de fiets in een politiebusje gezet en meegenomen naar het bureau.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.