Verdachten aangehouden voor woningoverval in Helene Swarthstraat

Geschreven door de Redactie op vrijdag 26 oktober 2012

Haarlem – Het overvallenteam heeft in het onderzoek naar een woningoverval een 42-jarige man uit Zaandam en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Beide verdachten zijn na onderzoek aangehouden op verdenking van het plegen van de overval in een woning op 18 september in de Helene Swarthstraat in Haarlem-Noord.

Op 18 september werd rond 19:20 uur aangebeld bij de woning aan de Hélène Swarthstraat. Toen werd opengedaan, drongen twee onbekende mannen de woning in en bedreigden zij twee aanwezige personen die op visite waren. De eigenaar van de woning was op dat moment niet thuis. De twee overvallers namen onder bedreiging van wapens goederen mee uit de woning en vertrokken in onbekende richting.

Niemand raakte bij deze overval gewond. Na deze overval is door het overvallenteam een onderzoek ingesteld, dat geleid heeft tot de recente aanhouding van deze twee verdachten.

Het overvallenteam zet het onderzoek voort.

  1. marco_0
    30 oktober 2012 op 14:32 | #1

    waarom doet men dit , ik zou de nederlandse jongens die dit gedaan hebben even goed aanspreken

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.