Veel schade na verkeersongeval op de Gedempte Oostersingelgracht

Geschreven door de Redactie op donderdag 18 oktober 2012

Haarlem – Twee personenauto’s liepen donderdagochtend veel schade op bij een verkeersongeval in Haarlem. Rond kwart voor acht kwamen de twee wagens op het kruispunt met de Gedempte Oostersingelgracht en de Amsterdamsevaart met elkaar in botsing. Een bestuurder wilde de Amsterdamsevaart oprijden terwijl de andere rechtdoor reed.
.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse maar gelukkig raakte er bij het ongeval niemand gewond. De auto’s liepen wel aanzienlijke schade op. Het verkeer rondom de Amsterdamsepoort liep enige vertraging op in afwachting op het bergingsbedrijf.

Beide voertuigen zijn door de sleper opgehaald waarna de weg weer kon worden vrijgegeven en het verkeer weer gewoon kon doorrijden.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.