Man lelijk ten val gekomen met de snorscooter in de Staalstraat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 2 oktober 2012

Haarlem – Een bestuurder van een snorscooter is dinsdagmiddag lelijk ten val gekomen met zijn voertuig in Haarlem. Het slachtoffer reed rond kwart voor een over De Bazellaan toen hij de Staalstraat in wilde rijden. Bij het nemen van de bocht ging het door nog onbekende oorzaak mis en kwam de man ten val en raakte hierbij ook een paaltje.

Gezien de ernst van de melding werd naast twee ambulances ook het traumateam uit Amsterdam opgeroepen. Na de eerste hulp in de Staalstraat is het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere verzorging. De verwondingen lijken gelukkig mee te vallen. De traumahelikopter hoefde uiteindelijk niet naar Haarlem te vliegen.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.