Grote horecatraining in het centrum van Haarlem

Geschreven door de Redactie op dinsdag 9 oktober 2012

Haarlem – De politie organiseert vandaag op diverse locaties in Haarlem een grote horecatraining waar diverse organisaties aan mee doen. Het doel is om de onderlinge samenwerking te verbeteren. Aan de training doen partijen mee zoals de gemeente, gemeentelijke handhaving, ambulance en horecabeveiliging.
.

Studenten van het Nova College die de opleiding Veiligheid en Handhaving volgen, zorgen de gehele dag voor tegenspel op de verschillende locaties. Zo bootsen meer dan honderd studenten in de avonduren diverse hectische situaties na waar ook KLPD-ruiters en hondengeleiders worden ingezet.

Er wordt getraind op de Zijlsingel, Zakstraat en de Smedestraat. De Smedestraat wordt voor deze training van 13:00 uur tot 21:00 uur afgesloten.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.