Dronken bestuurster gaat er vandoor na botsing tegen Connexxion-bus

Geschreven door de Redactie op vrijdag 5 oktober 2012

Haarlem – Een 30-jarige vrouw uit Haarlem werd omstreeks 00:30 uur aangehouden nadat zij betrokken was bij een aanrijding met een stadsbus en vervolgens door was gereden. Omstreeks 00:15 uur ontstond er op de Prins Bernhardlaan een aanrijding tussen een stadsbus en een personenauto. Bij deze aanrijding verloor de personenauto één van de kentekenplaten.

Agenten gingen naar het adres van de eigenaar van de auto en zagen dat de auto die betrokken was geweest bij de aanrijding voor de deur stond. De 30-jarige bestuurster deed open en bleek te hebben gedronken, zij had 0,73 ugl in haar bloed.

Tegen de vrouw werden twee processen-verbaal opgemaakt: één voor het rijden onder invloed en één voor het verlaten van de plaats van het ongeval.

 1. M.
  5 oktober 2012 op 16:44 | #1

  Beetje flauwe reactie, maar toch: Haha, loser!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Aart
  5 oktober 2012 op 19:46 | #2

  Voor altijd het rijbewijs in beslagnemen en een zware taakstraf geven dan leer je het wel een keer af onder invloed rijden en voor al doorrijden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. lotje
  6 oktober 2012 op 20:48 | #3

  Van mij mogen ze een algeheel verbod op alcohol in de auto invoeren. Overtreedt je deze verplicht een maand werken met verkeersslachtoffers. Geloof me dan doe je het nooit meer

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Mike
  6 oktober 2012 op 23:43 | #4

  Vrijdagavond rond 20.00 uur is er ook iemand tegen mijn auto aangereden. Ook door gereden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Ismael
  8 oktober 2012 op 12:55 | #5

  Het beste is helemaal niet drinken in plaats van een glaasje. Zo weet je zeker dat niemand iets teveel of heeft gedronken. Stukken makkelijker. Vorige week een busje van Ymere tegen mijn auto geknald en vervolgens gewoon weggereden. Gelukkig hadden mijn buren het kenteken genoteerd en door de politie achterhaald. Schadeformulieren ingevuld en de man van Ymere heeft een waarschuwing gekregen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Daan
  9 oktober 2012 op 13:08 | #6

  Bedoelen ze nou 0,73 promille of 321 ugl…. 0,73 ugl is wel heel weinig. Als je nuchter bent heb je nog meer in je adem…

  Overigens is het toch niet te bewijzen dat ze dronken heeft gereden? Ze deed thuis de deur open… Je kan toch ook best een aanrijding veroorzaken, vervolgens wegrijden en dan thuis voor de schrik een halve fles alcohol achterover tikken?

  Lijkt mij dat de boete voor verlaten plaats van het ongeval in ieder geval terecht is, die is overigens ook niet mild…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.