Automobilist merkt brandweerauto te laat op en botst tegen voorganger

Geschreven door de Redactie op woensdag 3 oktober 2012

Haarlem – Op de kruising van de Westelijke Randweg en de Zijlweg heeft woensdagmiddag een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde doordat een brandweerauto rond half vier met sirene en zwaailichten onderweg was naar een brandmelding. Een automobilist remde daarvoor af, maar een daarachter rijdende bestuurder merkte dat te laat op.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Gelukkig bleek het letsel uiteindelijk mee te vallen en bleef het beperkt tot materiƫle schade. Door het ongeval was er op de Randweg maar een rijstrook richting Heemstede beschikbaar. Hierdoor ontstond er een lange file achter het ongeval.

Een bergingsauto heeft de kapotte voertuigen later in de middag opgehaald.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Gekke Henkie
  8 oktober 2012 op 20:23 | #1

  Op de 1e foto kijkt dat busje nu scheel….. Zonde zeg.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Mike
  8 oktober 2012 op 22:33 | #2

  zonder die band voorop was de schade denk ik wel mee gevallen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.