Auto knalt tegen lichtmast aan op Delftplein

Geschreven door de Redactie op zondag 14 oktober 2012

Haarlem – De bestuurder van een auto is in de nacht van zaterdag op zondag tegen een lichtmast aangereden. Het ongeval vond rond tien over twee plaats op het Delftplein, in de richting van Santpoort-Noord. Door de klap brak de lichtmast af waardoor diverse onderdelen op de busbaan terecht kwamen. Een ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de bestuurder nagekeken, maar kwam er zonder verwondingen van af. Een blaastest wees uit dat de bestuurder vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. De man is aangehouden en een tweede blaastest op het politiebureau zal moeten uitwijzen of de man daadwerkelijk teveel alcohol had gedronken.

Een bergingsauto heeft de beschadigde auto in de loop van de nacht weggesleept.

Update:
De politie laat weten dat de 31-jarige Velserbroeker zwaar onder invloed van alcohol verkeerde. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Aart
  15 oktober 2012 op 14:51 | #1

  Het is te hopen dat de schade wordt vehaald op de bestuurder en niet via de verzekering.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Hoi!!!!!!!!!!!!!!!!!
  15 oktober 2012 op 16:31 | #2

  die lantaarnpaal laten ze dan ook gewoon daar in de middenberm gewoon liggen. Als er een grapjas was geweest die dacht laat ik leuk die lantaarnpaal op de weg leggen had je nog meer ongelukken gehad. Maar hier wordt niet aangedacht. Valt me wel vaker op dat ze dat soort dingen na een ongeluk gewoon laten liggen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.