Scooterrijder gewond na aanrijding met auto op Schipholweg

Geschreven door de Redactie op zaterdag 15 september 2012

Haarlem – Een scooterrijder is zaterdagmiddag gewond geraakt na een aanrijding met een auto in Haarlem. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over drie op het kruispunt van de Prins Bernardlaan met de Schipholweg. Vanwege de werkzaamheden zijn de verkeerslichten momenteel buiten gebruik en staan er verkeersregelaars.

Wat er precies is fout gegaan is op dit moment nog onduidelijk maar beide bestuurders zeggen een teken hebben gekregen dat ze mochten rijden. De bestuurder van de scooter is in de ambulance behandeld aan zijn verwondingen.

Het is op dit moment erg druk op en rondom de Schipholweg vanwege de werkzaamheden.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Frank
  16 september 2012 op 12:48 | #1

  ik vind die werkzaamheden maar niks.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Debouncer
  16 september 2012 op 20:48 | #2

  @Frank
  Waar die geschifte regelaars (?) staan gaat het altijd mis.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. ..
  22 september 2012 op 14:02 | #3

  ik kan niet begrijpen dat ze zo;n groot punt dit soort werkzaamheden doen. Te veel kanten komt er verkeer en te veel soorten verkeer. Dit kan echt niet. en al helemaal niet 1,5 week! hoelang gaat het nog duren?? dit moet toch anders kunnen?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Mike
  22 september 2012 op 17:41 | #4

  Dat ze bijde zeggen dat ze een teken hebben gehad is vreemd. Autos wijs je aan en dan maak je een strakke kom maar beweging naar de borst, terwijl alles wat op het fietspad staat door middel van trapper beweging wordt aangeven dat ze mogen rijden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Ontdekkerdt
  5 oktober 2012 op 00:59 | #5

  De fout in dit ongeval staat al op de foto”s… de 2e: Het is een Hongtongbongtong scooter van de bouwmarkt… En de man met de rode jas die daar staat met die fiets is Inspector Gadget

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.