Motorrijders gewond bij ongeval op Oudeweg in de Waarderpolder [video]

Geschreven door de Redactie op zondag 9 september 2012

Haarlem – Twee motorrijders zijn zondagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Oudeweg in de Waarderpolder in Haarlem. Rond kwart over drie kwam de motor met daarop twee opzittenden ter hoogte van de Nijverheidsweg in botsing met een auto. Gezien de ernst van de verwondingen werd ook een traumahelikopter gealarmeerd.

Een van de motorrijders raakte door de aanrijding zwaar gewond. Ambulancebroeders hebben eerste hulp verleend en het slachtoffer even later per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Het andere slachtoffer werd met minder ernstige verwondingen ook naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeval was de Oudeweg geruime tijd afgesloten voor het verkeer. De VOA is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval.

Video: Clifford Smit
Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.