Klusjesman zwaargewond na explosie van gasfles in Haarlem

Geschreven door de Redactie op woensdag 5 september 2012

Haarlem – Een man is woensdag aan het einde van de ochtend gewond geraakt na werkzaamheden aan een woning. Volgens een politievoorlichter was de man aan de woning in de Marsstraat bezig toen er een gasfles is geĆ«xplodeerd. Het slachtoffer liep hierbij brandwonden op. Gezien de ernst van de melding werden naast brandweer, ambulance en politie ook het traumateam uit Amsterdam opgeroepen.

De klusjesman is na eerste behandeling ter plaatse met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Het traumateam uit Amsterdam is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen. De woordvoerder van de Politie Kennemerland kon nog niets vertellen over de ernst van de verwondingen.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.