Kind aangereden op de Friese Varkenmarkt

Geschreven door de Redactie op donderdag 27 september 2012

Haarlem – Een fietsertje is donderdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Friese Varkenmarkt in Haarlem. De jongen stak rond kwart over een de straat ter hoogte van de Parklaan over met een aanrijding tot gevolg.

Twee ambulances en diverse politiewagens kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De jongen is gestabiliseerd waarna hij onder begeleiding van vier politiemotoren naar het AMC ziekenhuis in Amsterdam is overgebracht.

Door het ongeval liep het verkeer rondom de Friese Varkenmarkt behoorlijk vast. Het verkeer vanaf Catharijnebrug, het alternatief voor mensen die de stad in willen, stond vanaf de Gedempte Oostersingelgracht al vast. De politie is een onderzoek gestart om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Helena
    28 september 2012 op 08:34 | #1

    Fietste dit kleine mannetje alleen op die drukke weg????

    Waar was de begeleiding van dit jonge kind, daar lees ik niets over?

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.