Frontale botsing tussen fietser en scooter op Verspronckweg

Geschreven door de Redactie op dinsdag 4 september 2012

Haarlem – Een fietsster en een scooter zijn dinsdagavond op de Verspronckweg frontaal met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond om even voor half tien plaats. Gezien de ernst van de verwondingen bij een van de slachtoffers werd ook een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen.
.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Na de eerste zorg door de ambulancebroeders bleken de verwondingen minder ernstig te zijn, waardoor de traumahelikopter kon terugkeren naar het VU ziekenhuis.

Beide slachtoffers zijn door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De Verspronckweg tussen Schotersingel en de Korte Verspronckweg was nog geruime tijd afgesloten voor het verkeer. De VOA heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.


Fotografie: Rowin van Diest
Video: Clifford Smit

 1. ron
  5 september 2012 op 11:56 | #1

  ja jammer maar wat mij wel opvalt dat de politie zoals gewoonlijk weer het goede voorbeeld geeft van niet goed zichtbaar zijn , een veiligheidsvestje hebben ze allemaal maar aan doen ho maar. hoe bedoel je goed voorbeeld van iets

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Coordinator
  5 september 2012 op 14:38 | #2

  Hopelijk komt alles weer goed met de slachtoffers, maar als het frontaal was heeft er een van de twee “spook gereden” en was dat de scooter of de fietser en vermoedelijk heeft een van beide dan ook geen verlichting gevoerd want het lijkt mij dat je elkaar wel aan ziet komen normaal gesproken.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.