Auto loopt schade op na buitenbrand in de Zocherstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 6 september 2012

Haarlem – De eigenaresse van een auto kreeg in de nacht van woensdag op donderdag de schrik van haar leven. Rond kwart voor twee werd ze wakker van een soort geknisper buiten. Toen ze vanuit haar raam naar buiten keek zag ze dat het buiten op de stoep brandde. Ze rende naar buiten omdat haar auto daar vlak naast geparkeerd stond.

Terwijl ze haar auto aan het verplaatsen werd door iemand anders 112 gebeld. Buurtbewoners zijn direct gestart met het blussen van de spullen die op straat lagen. De gealarmeerde brandweer heeft de boel goed nageblust. Ondanks het adequate optreden liep de auto schade door de hitte op. Het is nog onduidelijk waardoor de brand is ontstaan maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. bisexueel
    6 september 2012 op 20:37 | #1

    Rare brandschade een deuk maar ok het blijft zonde

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.