Man door twee overvallers beroofd van telefoon bij de Kleine Hout

Geschreven door de Redactie op zaterdag 25 augustus 2012

Haarlem – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 25-jarige man uit Heemstede rond 01:00 uur beroofd van zijn iPhone. De man fietste over de Kleine Hout en nabij De Hout vroeg een jongen iets aan de man. De jongen bedreigde de man vervolgens waarna een schermutseling ontstond. Een andere man kwam er ook bij om de overvaller te helpen.

De 25-jarige man zag kans om te vluchten, maar ontdekte dat het tweetal zijn iPhone had gestolen.

De eerste overvaller was tussen de 17 en 20 jaar, ongeveer 1.70 lang, had een licht getinte huidskleur, kort zwart haar en een tenger postuur. Hij droeg een donkerkleurig T-shirt met opdruk en een blauwe spijkerbroek.

De man die er iets later bij kwam was iets ouder dan 20 jaar, 1.85 tot 1.90 meter lang. Hij droeg een grijs/groene winterjas met capuchon met bontkraag en hij had een petje op.

Getuigen van de beroving worden verzocht contact op te nemen met de politie van Haarlem via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.