Flatwoning uitgebrand in de Ierlandstraat in Haarlem

Geschreven door de Redactie op donderdag 30 augustus 2012

Haarlem –De Haarlemse brandweer is donderdagochtend uitgerukt voor een flatbrand. Rond half negen kwam de melding dat er brand zou woeden op de vierde etage in de Ierlandstraat. Vanwege de hevige rookontwikkeling is de brand vrij snel opgeschaald naar middelbrand zodat er meerdere brandweereenheden ter plaatse kwamen.

De vierde en vijfde etage van de flat zijn ontruimd. Het vuur is korte tijd uitslaand geweest. Om de brandweer goed haar werk te laten doen is de Europaweg tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. Drie personen zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd op rookinhalatie. Een deel van de huisraad is door de brandweer naar beneden gegooid om de boel goed te kunnen blussen. Het sein brandmeester is op dit moment nog niet gegeven. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.