Buitenbrandje onder het Stastokviaduct in Haarlem

Geschreven door de Redactie op maandag 27 augustus 2012

Haarlem – De Haarlemse brandweer is maandagavond met spoed uitgerukt voor een buitenbrand. Rond half elf kwam de melding dat er brand zou woeden bij de Camera Obscuraweg in de Haarlemse Waarderpolder. Uiteindelijk bleek een stapel kranten onder het Stastok-viaduct in de brand te staan. De brandweer heeft het vuur geblust. De stapel kranten is vermoedelijk aangestoken.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. bisexueel
  29 augustus 2012 op 22:17 | #1

  Vermoedelijk haha nooit geweten dat die dingen spontaan in brand konden vliegen spontane zelf ondbranding loool

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Alex
  30 augustus 2012 op 22:13 | #2

  Onder dat stastokviaduct zijn in de avond en weekenden steeds meer van die hangfiguren die geen reet te doen hebben. Luide muziek uit die halfgare gepimte schrootbakken en zooitje troep achterlatend. Veel afval, gebroken glas etc. Camera’s ophangen daar!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.