Twee mannen ernstig mishandeld bij vechtpartij in Kleine Houtstraat

Geschreven door de Redactie op zondag 8 juli 2012

Haarlem – In de nacht van zaterdag op zondag zijn in de Kleine Houtstraat twee jongens gewond geraakt bij een vechtpartij. Rond kwart voor drie kwam de melding bij de hulpdiensten binnen. Gezien de ernst van de verwondingen welke één van de jongens door de klappen had opgelopen werd ook een traumahelikopter uit Amsterdam gealarmeerd.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen aan het slachtoffer. Een van de slachtoffers, een 25-jarige man uit Haarlem, was zelfs even buiten bewustzijn. Hij zou volgens ooggetuigen op de grond liggend nog in het gezicht zijn geschopt.

Het andere slachtoffer, een 20-jarige man uit Haarlem, kreeg enkele klappen in zijn gezicht. Uiteindelijk was de hulp van het traumateam niet nodig en konden de jongens per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd worden.

De politie is nog opzoek naar de, vermoedelijk drie, daders. Die zijn gevlucht richting de Gedempte Oude Gracht en in een auto vervolgens weggereden. Van de daders is slecht een summier signalement bekend:

– drie blanke mannen
– leeftijd: ongeveer 20 jaar
– kleding: twee droegen wit t-shirt, de derde een zwart t-shirt

Mensen die getuige zijn geweest van deze vechtpartij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem op: 0900 – 8844.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. 023HaarlemF
  8 juli 2012 op 20:35 | #1

  De laatste tijd zijn er steeds vaker vechtpartijen! :(
  Het moet niet gekker worden… Dat verpest het uit gaan gewoon! :(

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Jorfa
  8 juli 2012 op 21:51 | #2

  Een groep van die Gasten zijn er op uit om de hele sfeer in het uitgaans leven in het centrum van Haarlem te verstieren,ze moeten hoe dan ook opgespoord worden,en alles afpakken wat hun lief is,.Geen woning,Geen rijbewijs,Geen werkgever,Geen uitkering,en een Straatverbod en zelf hun Identiteit afpakken,en de opvoeders van deze gasten moeten maar ook goed aangepakt worden en een voorbeeld zijn voor de toekomstige opvoeders en weten wat ze boven hun hoofd hangt als hun kroost weer eens grote misstap maakt of uitglijd over zijn eigen vuiligheid!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Margreet
  8 juli 2012 op 22:03 | #3

  Iedere vrijdag en zaterdagnacht is het zuipen, slikken, vechten en vernielingen aanrichten.
  Alle straten in dit gebied hebben hier een enorme overlast van.
  Nu hebben ze elkaar even “vernield”.
  Misschien wat meer toezicht???????????

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. joop
  9 juli 2012 op 10:45 | #4

  beste margreet
  niet elkaar “eventjes vernield“….de jongen in kwestie had een konflikt met èen van de drie..bij het naar buiten gaan werd hij opgewacht door dit tuig van drie waarvan èen de jongen van achteren aanviel en vervolgens deze drie lafaards hem bijna ongelukkig geschopt hebben..verder ben ik het met jofra eens…oppakken dit tuig en de bak in voor een paar maanden..bespaar mij een werkstraf..gewoon snelrecht..een een fikse schade eis die ze nog jaren zal heugen..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. 023HaarlemF
  9 juli 2012 op 15:25 | #5

  Helemaal mee eens met Jorfa & Magreet!!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.