Man onder invloed van drugs aangehouden na worsteling met agenten

Geschreven door de Redactie op zaterdag 28 juli 2012

Haarlem – De politie kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag een melding van een lastige, onder invloed zijnde man in de Kromme Elleboogsteeg. Bij het zien van de agenten duwde de man een paar mensen omver, sprong over een hek en rende richting de Nieuwe Groenmarkt. Hier zagen de agenten de man op de grond liggen en spraken hem aan.

De man reageerde hierop door de agenten aan te vliegen. Na een worsteling wisten de agenten de man met moeite onder controle te brengen. Ook tijdens het transport naar het politiebureau in het het bureau bleef de verdachte zich hevig verzetten.

De agenten hadden het vermoeden dat de verdachte onder invloed van drugs was, hetgeen bevestigd werd door één van de stapmaten van de verdachte.

De verdachte, een 24-jarige man uit Velsen-Noord, is naar een ziekenhuis vervoerd. Hij zal nog worden verhoord.

Geen reacties mogelijk.