Fietser gewond bij verkeersongeval op de Oudeweg in Waarderpolder

Geschreven door de Redactie op zondag 1 juli 2012

Haarlem – Een fietser is zondagavond gewond geraakt bij een ongeval in de Waarderpolder. Rond kwart over zes kwam de fietser op de Oudeweg ter hoogte van de Nijverheidsweg ten val. Twee ambulances en enkele politie-eenheden werden gealarmeerd om hulp te verlenen. Omdat de man mogelijk nekletsel had opgelopen heeft een agent de nek van de man gestabiliseerd.

Na de eerste zorg is het slachtoffer met onder andere een hoofdwond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. ..
    2 juli 2012 op 13:58 | #1

    dit is toch geen fietser?

    los daarvan, wat verschrikkelijk zeg. Vraag me af wat er gebeurd is. Hopelijk houdt de jonge jongen hier geen blijvend letsel aan over, aan de plaatjes te zien is ie echt niet lekker en last van zn hoofd. bah.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.