Brand na kortsluiting in keuken bij woonzorgcentrum Sint Jacob in de Hout

Geschreven door de Redactie op donderdag 26 juli 2012

Haarlem – In de keuken van woonzorgcentrum Sint Jacob in de Hout is donderdag aan het einde van de middag brand ontstaan. Rond kwart over vijf ging het automatische brandalarm af. Al snel werd duidelijk dat er daadwerkelijk wat aan de hand was, waardoor de brandweer opschaalde naar een ‘middelbrand’ en meerdere voertuigen werden opgeroepen.

In de keuken van het woonzorgcentrum was bij een apparaat kortsluiting ontstaan. Dit zorgde voor veel rookontwikkeling. De bedrijfshulpverleners hebben de eerste handelingen verricht, waarna de brandweer het werk overnam.

Het brandje was snel onder controle. Met een overdrukventilator is alle rook uit de keuken weggedreven. Een ambulance kwam uit voorzorg ter plaatse, maar niemand raakte gewond.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.