Bewoonster betrapt inbrekers en moet onder bedreiging sieraden afstaan

Geschreven door de Redactie op donderdag 12 juli 2012

Haarlem – De politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 00:50 uur een melding van een woninginbraak in de Forelstraat. De inbrekers zouden hierbij betrapt zijn. De bewoonster was wakker geworden van geluiden in haar woonkamer en zag drie onbekende mannen staan. De mannen bedreigden haar vervolgens woordelijk en eisten waardevolle spullen.

De vrouw heeft geld en sieraden moeten afgeven. Hierna verdween het drietal in onbekende richting. Het Overvallenteam stelt een uitgebreid onderzoek in.

Getuigen die informatie hebben die kan leiden tot opheldering van deze zaak worden verzocht contact op te nemen met het Overvallenteam via 0900-8844.

 1. Helena
  12 juli 2012 op 20:02 | #1

  Wat moet dit een vreselijke ervaring zijn voor die mevrouw.
  Ik wens haar heel veel sterkte.
  Ik hoop dt de inbrekers snel worden gepakt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Mij
  12 juli 2012 op 23:28 | #2
 3. Jorfa
  13 juli 2012 op 10:44 | #3

  Altijd in avonduren en in de nacht het licht laten branden,mocht je overhoop toch een Indringer tegen het lijf lopen,probeer de Indringer rustig tehouden en geef hem of haar een warme knuffel met de knokkels van je Rechter en daarna je linkerhand op de beide ogen en een kopstoot op de Kin,en bel eerst de Ambulance en daarna de Politieen wens je veel Suc6!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Spaarne1
  13 juli 2012 op 14:22 | #4

  @Jorfa
  jorfa wat kan een vrouw doen tegen dat tuig.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Jorfa
  13 juli 2012 op 15:23 | #5

  @Spaarne1,Een vrouw staat machteloos tegen dat soort lieden,We wonen zelf een beetje afgelegen van de bewoonde wereld, maar echt bang zijn we nooit gweest.Om het huis heen lopen 3 a 4 Wilde Witte prachtige Ganzen die geven bij elk geluid of een krak van een tak staan ze gelijk op de poten om ons te beschermen.Er staat op het toegangshek,wie 1,2 3,naar binnen huppelt wordt 1,2,3, eruit geknuppelt,en dat geeft toch weer een schrik-effect.Je zult misschien begrijpen dat ik niet zeg waar ons Woonhuis Woond!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. 023
  14 juli 2012 op 15:55 | #6

  waarschijnlijk weer van die jongens met van die vierkante kaaklijnen (O.EU)
  Is in onze straat al 2 x gebeurd

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.