Automobilist knalt tegen geparkeerde wagen op de Rustenburgerlaan

Geschreven door de Redactie op dinsdag 3 juli 2012

Haarlem – De eigenaresse van een geparkeerde auto keek dinsdagochtend raar op toen ze wakker werd. Even na half zeven was er een doffe klap te horen aan de Rustenburgerlaan. De bestuurster van een Belgische auto was met haar wagen tegen een geparkeerde wagen geknald. De geparkeerde wagen is een heel vak doorgeschoten en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand.

Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurster is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk is de vrouw de macht over het stuur kwijtgeraakt waarna ze via een stoeprand tegen de geparkeerde wagen aan is gereden.

Beide voertuigen moesten na het ongeval door een bergingsbedrijf worden opgehaald.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.