Zoektocht naar persoon onder puin van gesloopt gebouw aan de Zijlstraat

Geschreven door de Redactie op zaterdag 16 juni 2012

Haarlem – Hulpdiensten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt naar de Zijlstraat nadat een persoon mogelijk bekneld was komen te zitten onder het puin van een gesloopt gebouw. Rond een uur zag iemand een persoon over het puin lopen en hoorde enige tijd later een deel van het puin instorten. Hierna was het stil en was er ook geen beweging meer.

Omdat het vermoeden bestond dat de persoon bekneld was komen te zitten onder het puin rukte politie, brandweer en ambulance uit om op onderzoek uit te gaan. De brandweer is op onderzoek uitgegaan, en heeft onder andere met een warmtebeeldcamera het gebied afgezocht.

Na enige tijd zoeken werd er uiteindelijk niemand aangetroffen.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. Diemux
    16 juni 2012 op 11:05 | #1

    Vast een metaalzoeker…

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.