Vrouw door jongen lastig gevallen op Bijenpad; politie zoekt getuigen

Geschreven door de Redactie op dinsdag 26 juni 2012

Haarlem – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een incident dat afgelopen donderdag 21 juni is gebeurd op het Bijenpad. In de middag, omstreeks 14:00 uur werd een vrouw tijdens het honden uitlaten aangevallen door een onbekend gebleven jongen. De vrouw had de jongen zien fietsen toen hij meerdere keren langs haar fietste.

Toen zij hier wat van zei viel de jongen de vrouw aan. Zij heeft de jongen van zich af kunnen slaan, waarna deze op zijn fiets stapte en ervan door ging.

Er is een summier signalement van de jongen bekend: het is een jongen met een donkere huidskleur, donker opgeschoren haar, bovenop krullend. Hij heeft een smal gezicht met een puntige kin. De jongen had een donker vest met capuchon aan.

De politie vraagt mensen die de jongen menen te herkennen of mensen die mogelijk ook zijn lastig gevallen door deze jongen, zich te melden via 0900-8844.

 1. Kees
  26 juni 2012 op 16:49 | #1

  Het is volgens mij niet de eerste keer dat daar een vrouw iets overkomt, misschien een tweetal maanden geleden is er, als mijn geheugen juist is, een vrouw aldaar beroofd.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Roose
  26 juni 2012 op 18:12 | #2

  Dat iedereen het vreemd vind dat weten we nu wel.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Roose
  26 juni 2012 op 18:15 | #3

  Bovenstaand bericht hoort ergens anders. Sorry

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. JaLu
  26 juni 2012 op 22:50 | #4

  Heeft volgens mij niets met overvallen te maken. Gewoon weer zo’n omhoog gevallen etter, die denkt dat hij alles kan doen wat hem dunkt. Als je er wat van zegt krijg je dit.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.