Heler van valse smartphones aangehouden na tip van alerte burger

Geschreven door de Redactie op vrijdag 15 juni 2012

Haarlem – De politie hield vrijdagavond een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan bij de Kruisstraat, ter hoogte van de Nieuwe Gracht. Hij wordt verdacht van heling. Een man belde de politie nadat de 46-jarige man hem een smartphone aanbood voor 100 euro. De verkoper kon geen bonnetje overhandigen en gaf aan dat hij er geen politie bij wilde hebben.

Agenten zochten de omgeving af en herkenden de man aan het opgegeven signalement. Hij bleek drie namaak smartphones bij zich te hebben en een hoeveelheid geld. De politie heeft hem aangehouden en zijn bezittingen in beslag genomen.

Hij bleek een bekende van de politie. Er is proces-verbaal opgemaakt en de man is na verhoor in verzekering gesteld.

Geen reacties mogelijk.