Forse schade na ramkraak bij tabakshandel aan de Zijlweg

Geschreven door de Redactie op zondag 10 juni 2012

Haarlem – In de nacht van zaterdag op zondag kwam er even na 04:15 uur een melding binnen dat er zou worden ingebroken bij een tabakhandel aan de Zijlweg. Politiemensen gingen naar de locatie, maar troffen daar geen verdachten meer aan. Deze bleken per auto op de vlucht geslagen te zijn. De voordeur van het pand was geforceerd en heeft hierbij grote schade opgelopen.

De inbrekers zijn in het pand geweest, maar wat er is buitgemaakt is vooralsnog niet duidelijk. Een zoektocht in de omgeving leverde korte tijd later een onbeheerde Audi op die op de vluchtstrook van de A9 stond in de bocht naar de A4. De auto is in beslag genomen voor onderzoek. Met een helikopter en politiehond is in de omgeving nog gezocht naar mogelijke verdachten, maar deze werden niet meer aangetroffen.

De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met mensen die mogelijk getuige zijn geweest. Niet alleen informatie over de inbraak zelf kan belangrijk zijn, ook informatie over rondhangende of rijdende personen op een eerder moment, of de aangetroffen Audi kan waardevol zijn.

Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie kan ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad AnonieM. Dit telefoonnummer is 0800-7000.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Stijn
    12 juni 2012 op 01:34 | #1

    Shit, de politie is op zoek naar “rijdende mensen op een eerder moment”… en domme oelewapper die ik ben, heb ik op tal van eerdere momenten op verschillende plaatsen met verschillende voertuigen rondgereden!!!

    Als u mij zoekt, ik zit in de kelder met een aluminium mutsje op mijn hoofd alibi’s te verzinnen…

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.