Fietsster ziet door paraplu bestelbusje over het hoofd op Rijksstraatweg

Geschreven door de Redactie op woensdag 6 juni 2012

Haarlem – Op de Rijksstraatweg raakte woensdagochtend een fietsster gewond nadat zij tegen een bestelbus was aangereden. De vrouw, een 18-jarige Haarlemse reed rond kwart over tien op haar fiets met een paraplu tegen de regen. Hierdoor heeft zij mogelijk de bus niet gezien en is er op gebotst.
.

De vrouw liep als gevolg van de botsing een fikse hoofdwond op en is naar een ziekenhuis vervoerd ter behandeling van haar verwondingen. Omstanders hebben direct hulp verleend, in afwachting van de ambulance.

  1. 2036
    7 juni 2012 op 23:17 | #1

    Ik zat in de bus die op dat moment langs kwam zag het,gebeuren hopelijk gaat het met haar

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.