Vrouw ziet inbrekers wegrennen na inbraak in woning aan de Timorstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 3 mei 2012

Haarlem – Donderdagavond even voor 22:30 uur zag een bewoonster van een woning aan de Timorstraat dat er bij een woning drie inbrekers over de poort klommen en wegrenden. Bij de woning bleek te zijn ingebroken. Er werd door politiemensen direct een zoektocht opgezet. Eén man werd aangehouden, maar na onderzoek bleek hij niets met de woninginbraak te maken te hebben.

De drie verdachten werden niet meer aangetroffen, maar de politie hoopt alsnog achter hun identiteit te komen. Van de mannen is bekend dat zij rond de 19 jaar zijn, kort zwart haar hebben en donkere kleding droegen.

Mensen die rond het tijdstip van de inbraak mogelijk iets gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem. Ook informatie van voor de inbraak, bijvoorbeeld dat het drietal heeft rondgelopen in de buurt, of informatie over hun vlucht, wil de politie graag horen.

Er kan gebeld worden met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.