Man gewond na aanrijding op de Zomervaart

Geschreven door de Redactie op donderdag 10 mei 2012

Haarlem – Een man is donderdagavond gewond geraakt na een aanrijding in Haarlem. Rond tien over half elf vond er een kop-staart aanrijding plaats op de Zomervaart. Omdat het slachtoffer mogelijk bekneld zat is naast de ambulance en politie ook de brandweer opgeroepen.

Een politieagent heeft de nek van het slachtoffer vastgehouden tot de ambulancebroeders ter plaatse waren. De man is vervolgens voorzichtig uit de auto gehaald waarna hij voor verdere behandeling is overgebracht naar het ziekenhuis. Door de hulpverlening was de Zomervaart tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. dennis
  11 mei 2012 op 18:09 | #1

  Die man die zogenaamd gewond was zat te overdrijven. Ik sag hem die nacht nog rijden weer met ze vrouw, oplichter eerste klas hij.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. TK
  12 mei 2012 op 09:55 | #2

  Dennis dat heeft niets met oplichting te maken. Als jij een aanrijding hebt gehad is pijn in de nek een van de meest veel voorkomende klachten. Als jij aangeeft ook maar een klein beetje last van je nek te hebben, laten ze je geen kant meer op gaan. Om alle risico uit te sluiten “planken” ze de patiënt en brengen hem naar het ziekenhuis om te onderzoeken of de nek in orde is. In de meeste gevallen blijkt niets mis en mag de patiënt naar huis en kan deze persoon inderdaad dezelfde avond weer rond rijden.

  In het vervolg eerst even nadenken voor je iets lukraak op het internet neerzet.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.