Jongens op scooter bedreigen vrouw met wapen en eisen portemonnee

Geschreven door de Redactie op dinsdag 15 mei 2012

Haarlem – Een 41-jarige vrouw is dinsdagmiddag op het fietspad tussen de Professor Eijkmanlaan en Poelpoldervreugd beroofd van haar portemonnee. De vrouw werd omstreeks 17:00 uur van achteren geduwd door twee jongens op een scooter. De scooter stopte en één van de knapen stapte af. Hij bedreigde de vrouw met een wapen en eiste haar portemonnee.

Hierna is het tweetal op de scooter gevlucht richting de Floris van Adrichemlaan. De scooter is later aangetroffen achter een flat op de Engelandlaan en bleek gestolen te zijn.

De politie is op zoek naar de jongens. Het zijn knapen van Noord-Afrikaanse afkomst tussen de 14- en 16 jaar, met donkere kleding.

 1. Spaarne1
  16 mei 2012 op 12:32 | #1

  VIES GOOR STAATTUIG.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Divers
  16 mei 2012 op 13:31 | #2

  Hoop dat ze gepakt worden afmaken die hap!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. annaac
  16 mei 2012 op 14:31 | #3

  Het zijn knapen van Noord-Afrikaanse afkomst tussen de 14- en 16 jaar, met donkere kleding.

  Nee….dat doen ze anders nooit!!!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. codelo
  16 mei 2012 op 15:47 | #4

  hoe lang moet dit nog doorgaan,weerloze vrouwen beroven ,juweliers doodschieten,homo”s belagen en bespuwen,bejaarden verkrachten en voor dood achterlaten,etc etc,het is teveel om op te noemen,imbeciele schandknapen van nrd afrikaanse afkomst,of van andere “medelanders”,maar ook de autochtone jochies zijn hier medevoor verantwoordelijk.al jaren hoop ik dat ik de confrontatie met deze luier-schoffies mag aangaan maar dat is voor hun een maatje te groot.dus dames bewapen je met desnoods traangas of iets scherps,beter een boete voor verb.wapenbezit dan verkracht en beroofd ergens langs de weg liggen,of erger. ik ben er klaar voor ik hoop dat meer mensen dit gaan doen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. slachtoffer
  16 mei 2012 op 17:21 | #5

  nee hoor er zijn geen blanke criminelen in nederland hoor alleen de allochtonen zijn criminelen maar als er een puur hollandse jongen is opgepakt hoor ik er niks over en word er niks geschreven die zou vast wel onschuldig zijn joh want hij is hollanddss en hollanders doen nooit wat verkeerds joh en al zijn het geen noord africaanse jongens dan word er toch gezegt dat het noord africaanse jongens zijn en word er een hollandse jongen gezocht dan zeggen ze het is vermoedelijk een pool of een bulgaar omdat die blank zijn

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. zure bom
  16 mei 2012 op 20:29 | #6

  als ik het zou zien gebeuren geef ik gas met me auto, o sorry ik had je niet gezien.
  voor de rest sluit ik me bij codelo aan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. HB
  16 mei 2012 op 20:41 | #7

  Dit soort lieden leven in de absolute onderlaag van onze samenleving!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. lutje
  16 mei 2012 op 23:18 | #8

  ik had net al een reactie geplaatst, maar ik mag kennelijk mijn mening niet geven.
  hier een mildere versie…pak die knapen op en stel die ouders verantwoordelijk. betalen, betalen!
  want ik weet zeker dat die knapen geen enkel fatsoen van huis uit mee krijgen, er wordt door de ouders met geen vinger naar ze omgekeken.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. Mike
  16 mei 2012 op 23:48 | #9

  @lutje als de ouders moeten betalen dan gaan ze juist door omdat ze zelf geen au voelen.
  Laat ze lekker zelf de schade E.D. betalen en lekker een paar maanden brommen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 10. marco-h
  17 mei 2012 op 01:23 | #10

  achjoh zeur niet zo.
  natuurlijk is dit onacceptabel gedrag maar er zijn ook genoeg Nederlands waar we niet trots op kunnen zijn. Gekken die blind in het rond schieten in een winkelcentrum of andere idioten die kinderen verkrachten gevalletjes als robert m etc. dat vind ik wel wat erger..!

  sterkte voor deze vrouw

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 11. Spaarne1
  17 mei 2012 op 12:35 | #11

  @codelo
  helemaal met je eens.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 12. Odin50
  17 mei 2012 op 13:40 | #12

  @slachtoffer…….snik………lul toch niet zo raar, of het donkere medelanders zijn of blanke, gewoon aanpakken die handel. En niet zielig doen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 13. peter
  17 mei 2012 op 15:16 | #13

  we kunnen niet ontkennen dat het 9 van de 10 keer wel anders gekleurden zijn.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 14. Missa
  17 mei 2012 op 19:46 | #14

  Ja Peter, maar 1 van de 10 keer is het dus NIET een gekleurde….en misschien is die ene ongekleurde wel erger dan al die 9 gekleurden bij elkaar. Bah, wanneer houden al ‘over-één-kam-scheerders’ nou es een keer op met altijd naar de Marokanen te wijzen?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 15. Debouncer
  17 mei 2012 op 21:56 | #15

  Iedereen die een misdrijf pleegt waar een jaar of meer op staat meteen de Nederlandse nationaliteit afnemen. Wanneer dit door internationale verdragen onwenselijk is (stateloosheid) dan ontzetten uit actief- en passief kiesrecht. Uitwijzen als ongewenst vreemdeling wanneer de betrokkene een nationaliteit overhoudt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 16. Divers
  18 mei 2012 op 08:39 | #16

  Tsja het onderwerp nederlander , medelander blijft gevoelig en ik zou willen zeggen als je niets misdaan hebt hoef je je ook niet aangesproken te voelen toch !? Blijf bij het feit dat het een verschriikkelijk iets is als je dit moet meemaken verplaats je eens in haar schoenen! Dus inderdaad aanpakken die gasten en nederlanders zijn lastig hun land uit te zetten maar bij dit soort medelanders zou het mogelijk moeten zijn huppetee weg ermee alle kleine beetjes helpen ! En het slachtoffer wens ik veel kracht en sterkte toe met verwerken .

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 17. peter
  18 mei 2012 op 08:51 | #17

  missa het is helaas een feit,en je weet wat ja maar betekend?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 18. Willem
  18 mei 2012 op 10:22 | #18

  Hou toch je mond man. Kijk, een die jonge Marokkaantjes of Turken of Surinamers die stelen misschien wel, voornamelijk de jeugd. Maar Nederlandse jongens en mannen die zijn hééél goed in verkrachtingen, aanrandingen, kinderporno en ga zo maar door. Nou, dan heb ik liever dat ze een telefoontje van mijn dochter stelen dan dat ze wordt verkracht door een vieze pedo!!! En nog iets Noord-Afrikaans afkomst is dus niet alleen een Marokkaan, maar kan ook een Algerijn, Tunesiër, Egyptenaar zijn. Mensen gaan daar vaak de mist in door te denken dat het altijd maar die Marokkanen zijn. Ik ken er genoeg en die doen het hartstikke goed, geloof mij!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 19. dVr
  18 mei 2012 op 10:50 | #19

  Peter jij weet niet waar je over praat dus je moet je snavel houden, evenals anderen die graag een kleur in hun verhaal verwerken. Kleuren doe je maar tussen de apen op een stukje papier. Het kleurtje maakt geen hol uit. Verder is het onzin wat jij uitkraamt. Weerleg die feiten maar eens aan de hand van cijfers. Plus de link om het te verifiëren. […] , Onze blanke boerenpummelpubers meten zich graag een Marokkaans accent aan en de gemiddelde blanke scholier heeft graag zijn petje boven op zijn kop, draagt een heuptasje met inhoud en rijd als een beest op zijn Zip. Na school (als ze al gaan) jatten zij OOK als de raven. En als jij nog steeds je twijfels hebt kerel, dan zal ik je wat echte grote mensen cijfers brengen. Zal ik ze voorlezen omdat jij waarschijnlijk nog niet kan lezen. Niet met zelfverzonnen feiten gaan strooien. Dat doet blondie in ’s Gravenhage wel.

  Reactie aangepast door de Redactie, zie reactiebeleid

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 20. peter
  18 mei 2012 op 10:53 | #20

  ik moet helemaal niets en wat jij er verder van vindt mag je zelf bepalen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 21. silvia
  18 mei 2012 op 11:33 | #21

  dVr :Peter jij weet niet waar je over praat de hand van cijfers. Plus de link om het te verifiëren. […],

  @redactie mag dit er uit vind het een schande dit er staat!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 22. dVr
  18 mei 2012 op 12:58 | #22

  Wat jij vind breng je maar naar de politie! Doet het au? Ik vind het een schande dat er sprake is van schending van Artikel 1 van de grondwet.

  Ik vind het een schande dat iemand zegt ik geef gas als ik ze zie (doodrijden).

  En dan dit: .dus dames bewapen je met desnoods traangas of iets scherps.

  Waar haal je gore rattemoed vandaan iemand aan te praten zich te bewapen,

  En deze: Hoop dat ze gepakt worden afmaken die hap!

  Iemand afmaken? Als ik zie dat iemand een ander afmaakt dan zal ik deze met gepast geweld ontzetten. Onthoud dat.

  Voor de rest Sylvia, ik schaam mij voor mensen als hierboven beschreven. Arrogante mensen die nog geen millimeter hebben gezien van de wereld, door die metersdikke plaat beton voor hun hoofd. Wel met hun vette reet in Alanya bedient willen worden maar alles bij voorbaat uitkotsen omdat het niet op een visserskotter met een haring zijn/haar hol is geboren. Dat je het ff weet ok?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 23. Divers
  18 mei 2012 op 17:32 | #23

  Blijf bij de feiten please ! Wat een onzin wordt er hierboven soms neergezet en Silvia je hebt helemaal gelijk wat een stomme opmerking zeg! Strafbaar feit plegen dan gewoon hard aanpakken wie dan ook !

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 24. silvia
  19 mei 2012 op 20:19 | #24

  @dvr o ik vind ook omdat het misschien een andere kleur heeft…mensen hier erg raar reageren..we zijn allemaal gelijk blank zwart geel blauw.en ik alle kleuren zijn criminelen maar je opmerking over blanke meisjes is echt misplaatst!!!!!! en ik vind dat ook echt dat die eruit moet…dus nogmaals @ de redactie dit kan echt niet hoor!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 25. 180cc plankersss
  19 mei 2012 op 20:37 | #25

  Marco-H hweft helemaal gelijk lees dat maar een stuk of 10x zal je goed doen

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 26. Pieter
  21 mei 2012 op 00:41 | #26

  Mensen, overal heb je verrotte appels!! Wanneer begrijpen jullie dat dan een keer!!??

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 27. Ontdekkerdt
  4 juni 2012 op 11:51 | #27

  @Pieter, lijkt me bekend onder de meesten van ons. Deze hele discussie gaat over scooter-rijdende-Noord-Afrikaanse-rotte-appels. Hoe lossen we het op is meer de zaak

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.