Haarlemmer(16) mishandeld door grote groep jongens op de Aziëweg

Geschreven door de Redactie op zaterdag 19 mei 2012

Haarlem – De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling van een 16-jarige Haarlemse jongen door een groep jongens. Het slachtoffer kwam zaterdagavond omstreeks 18:30 uur op de Aziëweg op voor een meisje dat door een groep van 7 á 8 jongens werd uitgescholden. Daarop keerde de groep zich tegen hem en begonnen hem te slaan en schoppen.

Daar gingen zij ook nog mee door toen hij op de grond lag. De jongen liep er diverse kneuzingen door op. De groep jongens met een mediterraans uiterlijk, liep daarna weg in de richting van de Edward Jennerstraat.

Getuigen van de mishandeling worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844.

Geen reacties mogelijk.