Haarlemmer krijgt klappen na verkeersconflict op de Friese Varkensmarkt

Geschreven door de Redactie op zaterdag 5 mei 2012

Haarlem – De politie heeft zaterdagmiddag rond half drie een 51-jarige man uit Middenbeemster aangehouden, nadat hij even daarvoor een 29-jarige Haarlemmer had geslagen na een verkeersconflict op de Friese Varkensmarkt. Na de melding van dit incident, bleek de 51-jarige man op zijn snorfiets alweer te zijn verdwenen.

Na een korte zoekslag zag de politie de man op zijn snorfiets rijden op de kruising van de Zaanenlaan met de Rijksstraatweg. Toen de politie de man aan de kant zette, begon de man meteen te verklaren dat hij een andere man had geslagen na een verkeersconflict.

Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Geen reacties mogelijk.