Haarlemmer haalt 18 wikkels cocaïne tevoorschijn uit zijn onderbroek

Geschreven door de Redactie op woensdag 9 mei 2012

Haarlem – De politie heeft eind vorige week een 31-jarige Haarlemmer aangehouden die in het bezit was van meerdere wikkels cocaïne. De recherche was getuige van een vermoedelijke drugsdeal die donderdagavond plaatsvond op het Teylerplein. De Haarlemmer reed weg en de rechercheurs besloten hem te volgen en wisten hem aan de kant te zetten op de Bazellaan.

Daar werd hij aangehouden en hij werd gevorderd om drugs af te geven. De Haarlemmer haalde 1 wikkel cocaïne tevoorschijn en werd meegenomen naar het politiebureau. Hier bleek dat hij nog 18 wikkels bij zich had, verstopt in zijn onderbroek.

De Haarlemmer is aangehouden en werd ingesloten voor nader onderzoek. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt. Inmiddels is de man op vrije voeten gesteld door de Officier van justitie en zal hij zich moeten verantwoorden voor de rechter.

De opsporingsrechercheurs van politieteam Spaarne-Oost besteden sinds geruime tijd projectmatig aandacht aan onveiligheidsaspecten zoals drugsdealers, gebruikers, zakkenrollers, overvallen, woninginbraken en overige misdrijven. Dit ter verbetering van de veiligheid op straat. Hierbij zit het team de notoire overtreders en lastpakken dicht op de huid; zij worden extra in de gaten gehouden door onopvallende politiemensen.

 1. vriend
  10 mei 2012 op 15:37 | #1

  ook dit is verbaaswekkend, dat de officier van justitie hem op vrije voeten steld.
  Als je wat pikt of wat vernield ken je bakken.
  en een coke dealertje mag weer op vrije voet
  Lekker doorgaan waar die mee bezig was ! Goed besluit weer

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. clifford
  10 mei 2012 op 16:41 | #2

  echt he ik stond bij een vechtpartij in de stad en ik had serieus niks gedaan. Toch werd ik meegenomen en heb 4 dagen in een cel op de koudehoorn gezeten werd meteen behandeld als een zware crimineel.. en dit soort gasten die met bergen coke rondlopen of die crimineeltjes die de hele buurt leeg stelen auto ruiten stukslaan en inbraken plegen die staan meestal een paar uur later weer op straat. Dit land is echt te belachelijk voor woorden af en toe.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. vriend
  11 mei 2012 op 12:17 | #3

  Ja is ook echt zo, zijn gewoon sukkels.
  en se vreten liever hun neus leeg dan werken !

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. buurman
  11 mei 2012 op 13:04 | #4

  ja en dat allemaal van onze belasting centen.
  stuur die gasten maar naar en werkkamp.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Marco
  11 mei 2012 op 16:23 | #5

  wedden dat er een luchtje aan die coke zat ;-))

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.