Fietser gewond bij ongeluk met auto op de Zijlsingel [video-update]

Geschreven door de Redactie op zaterdag 12 mei 2012

Haarlem – Een fietser is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt na een aanrijding met een auto. De man stak rond kwart voor vier de Zijlsingel over toen hij werd geschept door een auto. De man kwam met een harde klap op de grond terecht. De auto kwam enkele meters verder, met de fiets nog onder het voorwiel, tot stilstand.

Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, werden gealarmeerd om assistentie te verlenen. Na de eerste hulp ter plaatse is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Het gealarmeerde traumateam uit Amsterdam is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Marco
    13 mei 2012 op 12:05 | #1

    Ik zal geen voorbarige conclusies trekken, maar als ik naar de fiets (of wat daarvoor door moet gaan) kijk, lijkt het mij toch wel een waarschuwing voor het overige fietsverkeer wat het niet nodig vind om verlichting te voeren.

    Zal niet zeggen dat wanneer er duidelijke verlichting was gevoerd dit niet gebeurt zou zijn, maar het had mijns inziens de kans wel verkleind.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.