Alerte agenten houden gezocht persoon aan na korte achtervolging

Geschreven door de Redactie op zondag 20 mei 2012

Haarlem – Politieagenten hebben zondagavond een persoon aangehouden welke nog voor enkele zaken gezocht werd. Tijdens de afhandeling van een verkeersongeval in de Tempeliersstraat zagen agenten de jongen lopen en spraken hem aan. Tijdens het gesprek wist de jongen op de vlucht te slaan waarop de twee agenten de achtervolging inzette.

Na een korte achtervolging wisten de agenten de jongen al snel in te halen en kon hij aan het Wijde Geldelozepad in de boeien geslagen worden. Gealarmeerde collega’s van de agenten kwamen met spoed ter plaatse om de jongen met een politiebus naar het politiebureau te brengen. De jongen zal de komende tijd zijn straf daar moeten uitzitten.

Update:
De politie laat weten dat de jongen nog voor 1700 euro aan openstaande vonnissen had.

 1. ED
  21 mei 2012 op 06:58 | #1

  Goed werk zijn we trots op.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Jan
  21 mei 2012 op 17:48 | #2

  Dat kereltje heb ik wel eens vaker gezien… Hoop dat die eens goed aangepakt zal worden!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.