Vijf aanhoudingen bij politie-inval in koffiehuis aan de Zomervaart [video]

Geschreven door de Redactie op woensdag 18 april 2012

Haarlem – De politie heeft woensdagavond vijf verdachten aangehouden naar aanleiding van overlastmeldingen rondom een koffiehuis aan de Zomervaart. De politie is een onderzoek gestart na meldingen over mogelijke illegale activiteiten die in en rondom het koffiehuis zouden plaatsvinden.
Update donderdag: Burgemeester sluit café.

De aangehouden mannen worden o.a. verdacht van overtreding van de Opiumwet. Er zijn verdovende middelen in beslag genomen. Hoeveel is nog niet bekend. Vijf verdachten zijn op dit moment ingesloten. De politie zet het onderzoek voort

In het onderzoek is nauw samengewerkt met de gemeente, vertegenwoordigers van de gemeente waren dan ook bij de actie van woensdagavond aanwezig.

Update donderdag: Burgemeester sluit café
Burgemeester Schneiders heeft met onmiddellijke ingang Café Nador, gevestigd op de Zomervaart 142 te Haarlem, in verband met overtredingen van de Opiumwet gesloten. Gisteravond heeft de politie een inval gedaan waarbij zowel hard- als softdrugs zijn aangetroffen. De politie heeft enkele aanhoudingen verricht. In de komende weken zal burgemeester Schneiders – zodra hij een uitgebreide rapportage van de politie heeft ontvangen – de duur van de sluiting bepalen.

De burgemeester wenst krachtig op te treden tegen ondernemingen waar drugs wordt afgeleverd en verhandeld. Handel in softdrugs wordt alleen toegestaan in door de burgemeester gedoogde coffeeshops. Harddrugs wordt in geen enkel bedrijf toegestaan.

Fotografie: Rowin van Diest
Video: Michel van Bergen & anoniem

 1. Klaas Vaak
  19 april 2012 op 02:05 | #1

  Dat Politie Kennermerland als “Keystone cops” acteren blijkt hier weer uit. (google erop als je niet weet wat dat was)

  Valt nog mee dat ze inval niet om 08:45 ’s ochtends hebben gedaan dan waren er nog minder mensen :-)

  Verder hoef je geen ambtenaar te zijn om te begrijpen dat een thee huis zichzelf niet kan bedruipen, de huur van zo een locatie is toch al snel een paar duizend euro per maand.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Klaas Vaak
  19 april 2012 op 02:15 | #2

  Even artikel elders ook bekeken, maar wtf alleen maar gemeente bij betrokken.
  FIOD-ECD hadden ze er bij moeten halen.

  Kennelijk is het niet de bedoeling om ECHT iets te onderzoeken en de 5 verdachten met een werkstraf te laten gaan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. 2 0 3 4
  19 april 2012 op 07:30 | #3

  Is ook niet de laatste inval in dit pand, het betreft momenteel het slechtste pand van Haarlem Oost. Dit moet je altijd vermijden en nooit naar binnen stappen, of je moet van criminaliteit houden dan zit je hier goed. Voor de buurt is het fijn dat er weer een inval is, ééntje van de zovelen die al zijn gebeurt of nog gaan gebeuren ! Hopelijk komt ooit het bericht dat het zal sluiten.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Divers
  19 april 2012 op 08:05 | #4

  @2 0 3 4 En daar ben ik het honderd procent mee eens !

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Tja
  19 april 2012 op 08:38 | #5

  Koffiehuis?
  zo te zien is het een snackbar? teminste zo staat het op het raam.. (?) ken het verder niet.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. has
  19 april 2012 op 12:31 | #6

  wat weet julli van deze pand ,dat jullie zo negatievebeeld hebben,graag reactie van 2034

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. ..
  19 april 2012 op 13:01 | #7

  waar rook is, is vuur. niet de 1e keer dat er wat op deze site staat over dit ‘koffiehuis’!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. Milan
  19 april 2012 op 14:03 | #8

  Goedzo, opruimen die kruimeldealers. Ook binnenkort weer even langs bij in de Rozenstraat aub.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. keesje
  19 april 2012 op 17:10 | #9

  als het een nederlands tent was geweest ,,ging je anders pipen . maar jah het zijn weer die marokanen,, graag reactie van 2034

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 10. bewoner
  19 april 2012 op 17:26 | #10

  Gezien de Mercedessen en de BMW’s die daar elke dag voor komen rijden betreffen het waarschijnlijk allemaal ,,hardwerkende” zakenlui die daar vertoeven en het perceel is onlangs waarschijnlijk van de opbrengst van de theeblaadjes? geheel gerenoveerd en meteen maar voorzien van een snackbar

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 11. 2 0 3 4
  19 april 2012 op 18:17 | #11

  has :
  wat weet julli van deze pand ,dat jullie zo negatievebeeld hebben,graag reactie van 2034

  Alleen een reactie van mij, ach kijk en luister eens in de buurt, de bewoners die er omheen en omheen hebben gewoond zijn dit pand spuugzat. Duidelijk voor jou bekend wat hier binnen en buiten op straat zich afspeelt. Iedereen weet het, en jij reageert nu alsof er niets aan de hand is, enkele weken geleden was er in dit pand ook narigheid, en alle buurt bewoners hebben het mis… Laat ons niet lachen !!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 12. roos
  19 april 2012 op 18:58 | #12

  Sluiten die handel (en has ze doen niet zomaar een inval) dan is het geen zuivere koffie in dat koffiehuis toch…….ik ben het helemaal eens met 2034

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 13. Mvr
  19 april 2012 op 19:08 | #13

  Hopelijk dat het gaat sluiten? Dat is wel heel simpel gezegd hea? Jullie zijn een stelletje nietsnutten die al te graag hun mening delen op het internet als je zoveel te klagen hebt loop lekker op de eigenaar af!x Wij horen trots te zijn op zulke mensen zij werken teminste voor het geld beter dan een halve zool die leeft van een uitkering!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 14. Guus
  19 april 2012 op 19:24 | #14

  @Mvr
  Vind U dat ook als dat geld verdiend wordt met criminele praktijken?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 15. stephanie
  19 april 2012 op 19:37 | #15

  he jammer nou hebben ze net voor een x bedrag verbouwt moet het dicht … :p

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 16. Marco
  19 april 2012 op 20:58 | #16

  Tuurlijk, waar Marokkanen komen moet alles gesloten worden toch? Weet niet wat jullie ### probleem is. Er gebeurd een keer iets en klaar het is een criminele café en bla die shit. Jullie zijn ### op internet durven jullie alles te zeggen of toestel pakken en 112 bellen. Terwijl er ### niks is maar om iemand recht in ze gezicht aan te spreken en zeggen jullie Marokkanen horen hier niet hebben jullie geen lef voor! Stop is met die ### racistische opmerkingen. En voor die mensen die verdacht zijn jammer ! Maar ga niet iedereen over een kam scheren!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 17. Mvr
  19 april 2012 op 21:26 | #17

  Dit is echt een ###gedoe. Als men niet werkt en leeft op uitkering, dan lopen we met z’n alle te klagen dat men niets doet. En opent er iemand een koffiehuis, dan wordt het gelijk met criminaliteit geassocieerd. Waar is men in vredesnaam mee bezig.

  Bovendien is er sprake van verdachten, niet daders! Er is nog onderzoek gaande. Wat er nu allemaal rond speculeert zijn voorordelen en geen feiten.Ik hoop dat het tegendeel wordt bewezen en het koffiehuis zal blijven bestaan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 18. 2 0 3 4
  19 april 2012 op 22:32 | #18

  Mvr :
  Dit is echt een ###gedoe. Als men niet werkt en leeft op uitkering, dan lopen we met z’n alle te klagen dat men niets doet. En opent er iemand een koffiehuis, dan wordt het gelijk met criminaliteit geassocieerd. Waar is men in vredesnaam mee bezig.
  Bovendien is er sprake van verdachten, niet daders! Er is nog onderzoek gaande. Wat er nu allemaal rond speculeert zijn voorordelen en geen feiten.Ik hoop dat het tegendeel wordt bewezen en het koffiehuis zal blijven bestaan.

  Ik heb er tegenover gewoond, ben blij dat wij zijn verhuisd. Gezien u volledige naam, neem ik aan dat u geen buurtbewoonster bent. Er gebeurt zoveel in dit koffiehuis, wat veel niet eens werd geschreven in de media. Voor u is het dus te hopen dat het blijft bestaan..
  Sluiten, ik weet niet of dat de oplossing is, denk eerder dat de eigenaar andere regels moet gaan opstellen om zijn zaak te kunnen laten bestaan. Zoals het nu gaat werkt het allemaal averechts en de hele buurt begint het gespuis zat te worden. Het probleem kan aangepakt worden en misschien na deze inval dat er eindelijk iets positiefs gaat gebeuren. AL geloof ik daar weinig in, jaren er tegenover gewoond, snap je dan ook dat wij er niet in geloven !!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 19. Mvr
  19 april 2012 op 22:56 | #19

  2 0 3 4 :

  Mvr :
  Dit is echt een ###gedoe. Als men niet werkt en leeft op uitkering, dan lopen we met z’n alle te klagen dat men niets doet. En opent er iemand een koffiehuis, dan wordt het gelijk met criminaliteit geassocieerd. Waar is men in vredesnaam mee bezig.
  Bovendien is er sprake van verdachten, niet daders! Er is nog onderzoek gaande. Wat er nu allemaal rond speculeert zijn voorordelen en geen feiten.Ik hoop dat het tegendeel wordt bewezen en het koffiehuis zal blijven bestaan.

  Ik heb er tegenover gewoond, ben blij dat wij zijn verhuisd. Gezien u volledige naam, neem ik aan dat u geen buurtbewoonster bent. Er gebeurt zoveel in dit koffiehuis, wat veel niet eens werd geschreven in de media. Voor u is het dus te hopen dat het blijft bestaan..
  Sluiten, ik weet niet of dat de oplossing is, denk eerder dat de eigenaar andere regels moet gaan opstellen om zijn zaak te kunnen laten bestaan. Zoals het nu gaat werkt het allemaal averechts en de hele buurt begint het gespuis zat te worden. Het probleem kan aangepakt worden en misschien na deze inval dat er eindelijk iets positiefs gaat gebeuren. AL geloof ik daar weinig in, jaren er tegenover gewoond, snap je dan ook dat wij er niet in geloven !!

  NOu ik woon er ook al een tijdje en ik ervaar geen problemen. Loop er vaak langs en ben er zelfs een paar keer in geweest om de sfeer is te beproeven. De marokkaanse thee was heerlijk. Ook een aanrader voor jullie, ik hoop dat jullie er zoet van worden .@ 2034 Kunt mij vertellen wat voor problemen u ervaart? (reactie van andere mensen is ook welkom)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 20. @@@
  20 april 2012 op 00:15 | #20

  Eindelijk weg met die dealers dit is weer zoiets een dekmantel voor hun witwassen van crimineel geld verdienen en o’jee ze hebben en een uitkering en een baan ernaast nee idd ze hadden de fiot erbij moeten halen en dit zodra ze open zijn weer doen en de eigenaar van de snackbar is echt geen zuivere koek allemaal vriendjes van elkaar en elkaar allemaal indekken tsss laat ze maar goed boeten voor hun zonden,ach laat me niet lachen dit ZIJN de grotere drugsdealers…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 21. Fredo
  20 april 2012 op 01:03 | #21

  Er komen (kwamen) veel patathalers. Niet voor de patat als u snapt wat ik bedoel. 5 series met 4 ton op de klok. Nerveuze typetjes, beetje handjeklap. Kampers, maar dan anders.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 22. harold
  20 april 2012 op 01:51 | #22

  Jullie overdrijve man marokane ditdat zus zo! 2034 je bent de fietsewinkel paar deuren naast het cafe ! Deze x schuil je niet achter j e naam

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 23. @@@
  20 april 2012 op 06:39 | #23

  Tis duidelijk toch! Deze tent is een dekmantel voor die criminelen dit is een tent waar de grotere drugsdealers zich kunnen vertoeven dat is wel gebleken nu,de politie doet niet zomaar een inval deze mensen zijn waarschijnlijk al langere tijd in de gaten gehouden alleen jammer dat niet alle drugsdealers binnen zaten dit moeten ze zkr vaker gaan doen….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 24. 2 0 3 4
  20 april 2012 op 10:52 | #24

  Café Nador met onmiddelijke ingang gesloten

  HAARLEM – Burgemeester Schneider heeft met onmiddelijke ingang Café Nador, gevestigd op de Zomervaart in Haarlem, in verband met overtredingen van de Opiumwet gesloten. Gisteravond heeft de politie een inval gedaan waarbij zowel hard- als softdrugs zijn aangetroffen. De politie heeft enkele aanhoudingen verricht.
  Zodra Schneiders een uitgebreide rapportage van de politie heeft ontvangen zal hij de duur van de sluiting bepalen. De burgemeester wenst krachtig op te treden tegen ondernemingen waar drugs wordt afgeleverd en verhandeld. Handel in softdrugs wordt alleen toegestaan in door de burgemeester gedoogde coffeeshops. Harddrugs wordt in geen enkel bedrijf toegestaan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 25. Divers
  20 april 2012 op 11:01 | #25

  Kijk nu staat het er zwart op wit (of is dat ook racisme?) het is geen thee/ koffiehuis/snackbar en het gaat ook niet om buitenlanders die gediscrimineerd worden he?
  Het is gewoon foute boel daar en de benaming is een dekmantel. Helemaal top deze aktie en dicht laten die tent!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 26. Tja….
  20 april 2012 op 11:54 | #26

  Effe voor de duidelijkheid…Gaat het nu om de snackbar in de kruistochtstraat of de koffieshop op de zomervaart ??
  De foto,s laten namelijk de snackbar zien maar het bericht lijkt mij over de zomervaart gaan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 27. Divers
  20 april 2012 op 12:55 | #27

  Hoek Kruistochtstraat Zomervaart het gaat dus niet om de Sandman!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 28. Milan
  20 april 2012 op 13:25 | #28

  Weg met deze koffiehuizen cq snackbars, een burgemeester met ballen die sluit al die tenten. Café Kaan, waarom is die niet al dicht?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 29. Nico 10
  20 april 2012 op 13:32 | #29

  Het gaat om koffiehuis Nader,( en woon er ook in de buurt ), van het koffie huis GEEN problemen, aardige man maakte vaak praatje met hem, last kwam van de bezoekers die na sluitingstijd vertrekken, geluidsoverlast en vuil op straat. gelukkig is de snackcorner open gebleven, aanwinst voor de buurt, de beste broodje hete kip, een aanrader. Tja voor de islamfoob hier is het misschien feest, hoop toch echt voor ze dat ze weer snel open kunnen. en Marco Nederlanders zijn nu eenmaal graag verraders hebben ruim 70 jaar geleden ook graag “geholpen”. en daarna zeiden ze allemaal iemand op zolder te hebben gehad, zelf diegenen met een plat dak.;>)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 30. Nico 10
  20 april 2012 op 14:02 | #30

  En trouwens; als er nu bij sommige reaguurders hier een inval zou plaats vinden, dan worden er op een paar adressen ook drugs aangetroffen. Het koffie huis verkoopt niets, maar iemand die daar vermoedelijk binnen zat.
  Een eigenaar mag zijn klanten niet fouilleren, en weet niet wat zo’n iemand buiten evt deed of doet, maar wordt wel verantwoordelijk gehouden voor iemands daden zodra die in zijn zaak aangetroffen wordt.
  Maar als iets dergelijks gebeurd in bv. V&D dan is dat opeens dat bedrijf niet verantwoordelijk.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 31. peter
  20 april 2012 op 17:14 | #31

  fout is fout,sluiten die boel,jammer voor die aardige man.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 32. h
  20 april 2012 op 18:11 | #32

  ze moeten jullie pc van het internet afsluiten. wat een crimineel geouwehoer

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 33. has
  20 april 2012 op 18:35 | #33

  er is niks gevonden geen drugs niks maar dan ook niks

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 34. Mvr
  20 april 2012 op 21:08 | #34

  Dankuwel has. Nou mensen dat is dat is dan duidelijk. Want de arme eigenaar wordt beschuldigd terwijl die onschuldig is. Dat zijn klanten misschien wat op zak hadden betekent niet dat hij er wat mee te maken had of er van op de hoogte van was.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 35. watiserdan
  20 april 2012 op 21:39 | #35

  Is een keer wat anders dan een coffieshop.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 36. Jeanette
  20 april 2012 op 21:57 | #36

  Ach mensen hou toch op! Dit is onnodig niemand weet precies wat er aan de hand is. En op de video komt de politie niet echt trots over als hij het koffiehuisje uitkomt met de politiehond of niet? Want ja helaas voor hun is er niets gevonden. Veel politie ingeschakeld voor niets ze hadden de tijd beter kunnen steken in andere zaken o.a. De brandstichter van vele auto’s.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 37. Zomervaart
  20 april 2012 op 22:47 | #37

  Hahaha! Drugsdealers, ja vast. Dus dure Mercedessen en BMW’s? De eigenaar rijdt in een belastingvrije Mercedes 190 zul je bedoelen!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 38. melih
  21 april 2012 op 03:22 | #38

  ten eerste iets wat jullie niet weten of denken geen praatjes!
  ten tweede het is geen snackbar of koffieshop
  ten derde ik woon er boven
  verspil jullie tijdt niet!!!
  denken = praatjes

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 39. Jan Alleman
  21 april 2012 op 10:56 | #39

  Het lijkt hier wel een chatroom. Hebben jullie allen niks beters te doen dan op andere mensen te letten en oordelen te uiten door middel van teksten te plaatsen?

  Sommigen typen hier een reactie over dure Mercedessen en BMW’s. Ik kan me voorstellen dat er mensen jaloers van worden, maarja geef ze eens ongelijk… Een Nederlander die leeft van een uitkering en een wietplantage in zijn kelder heeft en hierdoor een dikke wagen koopt.. Dat mag allemaal wel? Daar zegt niemand wat over? Wat is dan het verschil? NIETS!

  Doet het ook pijn om te weten dat een Marokkaan of Turk of Egyptenaar hier leeft van een uitkering en in hun vaderland een dikke villa hebben met meerdere etages? Geef ze maar eens ongelijk. Ik zou hetzelfde doen, lekker in de zomer weggaan van al dat gezeik en geruzie hier.
  Het zijn niet alleen maar de ‘allochtonen’ die het hier fout doen hoor. Kijk eens naar het nieuws. Ik zie daar alleen maar vieze Nederlandse mannen die kleine kinderen verkrachten en misbruiken. Kijk eens naar Keith B. en Robert M. Sorry maar ik heb liever dat mijn auto wordt gestolen of dat er iemand drugs in mijn tent verkoopt, dan dat hij 1 vinger uitsteekt naar mijn kind. EN DIT ZAL EEN ALLOCHTOON HAAST NIET DOEN. Tenminste de kans is misschien 1 op 10000 of zelfs nog kleiner. Dusja denk hier maar eens over na.. Goederen zijn wel wat waard, maar ze zijn tenminste nog vervangbaar. Word je auto gestolen, dan spaar je voor een nieuwe of ben je wellicht verzekerd.
  Maar als iemand je kind aanraakt zonder dat hij/zij hiervan gediend is, dat is een litteken dat het kind zich met zijn hele leven mee draagt.

  Dus doe mij maar liever een straatjochie dat mijn fiets jat, dan een vieze vent die ook maar 1 vinger naar mijn kind uitsteekt. En ja het is niet goed te praten. Maar kijk eens naar de maatschappij. Iedereen leeft in crisis en iedereen moet geld verdienen voor zijn brood. Ik wil het niet goed praten, absoluut niet. Maar er zijn nu eenmaal verschillende manieren om geld te verdienen en iedereen heeft hier zijn eigen manier voor. Uiteindelijk is er gelukkig de politie die hen wel zal straffen.

  Kijk eens naar het programma ‘Buch in de Bajes’ dan gaat er een andere wereld voor je open!

  En voor de gene die vorige keren dachten dat ik een Marokkaan ben, nee sorry mensen ik ben een pure Hollander die het zat is dat er steeds maar vooroordelen over mensen worden geplaatst.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 40. Marco
  21 april 2012 op 11:12 | #40

  @Marco
  Kan jij niet ff een andere naam nemen ofzo?
  Ik sta al een behoorlijke tijd onder deze naam geregistreerd hier, en ik ben het totaal niet eens met jou reacties!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 41. Marco
  21 april 2012 op 11:22 | #41

  @Jan Alleman
  Ik kan er misschien een klein stukje naast zitten hoor, maar volgens mij gat dit item over een coffeeshop die niet helemaal pluis is ofzo.
  Ik heb in het hele artikel helemaal niks gelezen/gezien en/of gehoord over kinderen die misbruikt worden??!!
  Ben het met je eens dat iedereen met z’n poten van kinderen af moet blijven, maar daar gaat het hier helemaal niet over.
  En daar wil ik graag aan toevoegen dat Robert M. óók geen hollander is, maar zo’n typetje dat op de site van Wilders aangemeld zou moeten worden.
  En de naam Keith B. klinkt in mijn oren ook niet echt Hollands, dwz zijn voornaam dan.

  Neemt niet weg, het gaat hier om een coffeeshop en totaal niet over vieze ventjes oid……

  Ps.
  Dit is een reactie van de echte Marco, en niet van diegene die hier eerder gereageerd heeft.
  Hoop overigens dat de beheerder van deze site hier snel iets aan zal doen :-(

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 42. gewoon iemand
  21 april 2012 op 12:44 | #42

  Nederlandse mannen ??? Noem er vervolgens 2 op die geen nederlander zijn!! Krijgen mensen niet een verknipte geest door het gebruik van Drugs ?? En worden uiteindelijk niet de kinderen de dupe van deze praktijken. Wat wel vreemd is dat het een paar deuren verder wel wordt toegestaan!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 43. Jan Alleman
  21 april 2012 op 17:40 | #43

  Mijn reactie heeft inderdaad geen betrekking op dit artikel, maar ik probeer er duidelijk mee te maken dat iedereen het altijd maar over die Marokkanen en andere ”groeperingen” heeft. Jij, Marco, bent in mijn ogen juist een persoon die zich aangesproken zou moeten voelen.
  Ik heb bijna alleen maar Marokkaanse vrienden en geen van hen doet het slecht, maar wat er ook gebeurd jij plaatst altijd reacties over DIE MAROKKANEN. Heb je wel eens naar jezelf gekeken in de spiegel? NIEMAND IS PERFECT!!!

  En ik durf te wedden dat als jij een groep Marokkanen op straat ziet en je dan nog zo stoer praat, dat zij jou dan eens haarfijn zullen uitleggen dat je niet iedereen hetzelfde moet beoordelen. Iedereen is anders en dat maakt een mens ook zo uniek.
  Maar nee jij durft alleen vanachter je pc je uitlaat klep te openen…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 44. gewoon iemand
  21 april 2012 op 18:48 | #44

  Jan Alleman en Marco2 jullie denken het op te moeten nemen voor een groepering,maar wat zo leuk is aan dit hele verhaal en alle reacties is het feit dat jullie tweeen de enige zijn die het over Marokkanen of allochtonen hebben. Neem je het dan voor ze op of beschadig je deze groep mensen dan?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 45. marco
  21 april 2012 op 21:17 | #45

  vroeger was het een leuk cafe

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 46. Jeroen
  23 april 2012 op 15:28 | #46

  En dan is er sprake van criminaliteit?
  Laat het maar daar binnen gebeuren, zolang het maar niet bij mij thuis gebeurd.
  En btw liever drugsdealers dan pedofielen.
  Maar ja de pedofielen zijn meestal Nederlanders ( blonde haren en blauwe ogen ) daarom hoor je daar niks over.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 47. Xbuurtbewooner
  1 mei 2012 op 10:52 | #47

  Eerst stonden ze op een pleintje in damiasttaat tot 3uur snachts toen bij die pata en nu staan ze elke avond bij het water nog steeds!! Te dealen enz en het zijn allemaal buiten landers

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.