Vanavond in Ter Plaatse aandacht voor overval op autobedrijf

Geschreven door de Redactie op maandag 23 april 2012

Haarlem – Vanavond wordt in het opsporingsprogramma Ter Plaatse van RTV Noord-Holland aandacht gevraagd voor de gewapende overval die op zaterdag 19 november 2011 plaatsvond aan de Spaarndamseweg. Rond 16:40 uur die dag werd een autobedrijf overvallen door twee vermomde en gewapende mannen.
.

Deze gewapende overvallers bedreigden de aanwezige eigenaar en tussen de eigenaar en de overvallers ontstond een gevecht. Hierdoor raakte de eigenaar gewond. De overvallers verlieten na dit gevecht het pand en vluchtten zonder buit weg, in onbekende richting.

Het Overvallenteam van politie Kennemerland heeft na deze overval een onderzoek ingesteld, hetgeen helaas nog niet heeft geleid tot de oplossing van deze overval. Door extra aandacht te besteden aan deze overval in het tv-programma van Ter Plaatse hoopt het overvallenteam nog mensen te kunnen spreken die getuigen zijn geweest van deze overval, maar die nog niet met de politie hebben gesproken.

Maar ook mensen die informatie hebben over deze overval maar dit niet bij de politie willen melden, verzoeken wij vriendelijk om hun informatie te delen met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Ter Plaatse wordt aan het einde van de middag om 17:40 uur uitgezonden, en de gehele avond ieder uur herhaald.

Geen reacties mogelijk.