Stoel in de brand gestoken in de Pascalstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 26 april 2012

Haarlem – Een stoel is in de nacht van woensdag op donderdag tussen een aantal vuilcontainers in de brand gestoken. Om een uur werd de brand in de Pascalstraat ontdekt en werden politie en brandweer gealarmeerd. De politie was snel ter plaatse.
.
.

Bij aankomst van de brandweer waren de hevige vlammen al grotendeels gedoofd. De brandweer heeft het brandje vervolgens geblust en kon daarna weer terugkeren naar de kazerne.


Fotografie: Rowin van Diest
Video: Michel van Bergen

  1. clifford
    28 april 2012 op 18:54 | #1

    Waneer leren ze het nou eens… Hoe meer media aandacht die pyromaan krijgt hoe leuker die het vind. stop gewoon met berichtten over dit soort onzinnige dingen. lekker boeient dat er een ouwe verrote stoel in brand is gestoken?

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.