Stankoverlast leidt tot hennepkwekerij in woning aan Landschot

Geschreven door de Redactie op woensdag 4 april 2012

Haarlem – In een woning aan Landschot heeft de politie woensdagavond een hennepkwekerij ontmanteld. De agenten hadden naar aanleiding van een melding van stankoverlast een onderzoek ingesteld en hadden de kwekerij aangetroffen. Er bleek pasgeleden te zijn geoogst. Ook bleek er sprake te zijn van diefstal van elektriciteit.

De kwekerij is ontmanteld en het geheel wordt vernietigd. De politie maakt proces-verbaal op.

 1. Divers
  6 april 2012 op 12:14 | #1

  Hele goede aktie weg met die troep !

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. 023
  6 april 2012 op 14:47 | #2

  @Divers

  Hoezo is het troep? En waarom moet het weg? Als mensen willen blowen laat je ze toch lekker blowen, ze doen er niemand mee kwaad zoals ik vaak genoeg met alcohol zie gebeuren.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. m.th.smit
  8 april 2012 op 17:36 | #3

  @023
  Kan wel zo wezen 023, maar een hennepkwekerij in een woning geeft heel vaak problemen met elektra (wat o.a te denken van toegenomen risico op brand ??). Je zal er er dan maar naast wonen !

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Divers
  9 april 2012 op 10:40 | #4

  Ja het is illegaal he een hennepkwekerij in huis en stinken dat het doet ? Drugs, softdrugs het is allemaal troep en het maakt mensen tot zombies en ze worden ook steeds jonger!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. 023
  9 april 2012 op 12:05 | #5

  Wiet is geen troep, ik weet niet waarom je dat vind? Alcohol, dat zou verboden moeten zijn, dat zouden ze is aan moeten gaan pakken. Die mensen worden steeds jonger. Ik zie elk weekend weer 15 jarige meisjes die teveel gedronken hebben of onzinnige vechtpartijtjes met mensen die teveel gedronken hebben. Alcohol is verslavender dan wiet en doet veel meer schade aan je lichaam. Daarnaast zie ik veel mensen schade overhouden aan het alcoholgebruik van anderen terwijl dit met wiet niet het geval is.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Scheet
  9 april 2012 op 12:14 | #6

  Alcohol maak je ook niet thuis. Geen gerotzooi bij mensen thuis. Dat geeft overlast en leidt tot onglukken. Prima dat dit wordt gemeld en laat het een waarschuwing zijn voor anderen. Deze ‘bewoner’ verdient het niet langer om hier te wonen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.