Politie zoekt getuigen van inbraak in sportkantine Van der Aart

Geschreven door de Redactie op donderdag 12 april 2012

Haarlem – Donderdagavond kregen politiemensen even voor 21:00 uur een melding dat er was ingebroken bij een sportvereniging aan de Van der Aartweg. Een ruit van de kantine bleek te zijn vernield, waarna één of meerdere verdachten binnen zijn geweest. Wat er is buitgemaakt is vooralsnog niet bekend.
.

De inbraak heeft vermoedelijk plaatsgevonden tussen woensdagavond 23:00 en donderdagavond 20:45 uur. De politie onderzoekt de inbraak.

Mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben van de inbraak of die één of meerdere verdachte personen hebben zien rondhangen bij het complex worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

  1. Marc hier
    13 april 2012 op 16:40 | #1

    Welke sportvereniging, er zitten er zoveel daar

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.