Fietser gewond bij aanrijding op hoek Jansstraat / Nieuwe Gracht

Geschreven door de Redactie op zaterdag 21 april 2012

Haarlem – Een fietser is zaterdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval. Om even over elf uur kwam de fietser in botsing met een automobilist welke vanaf de Nieuwe Gracht de Jansstraat wilde inrijden. Door een voorrangsfout kwamen de twee met elkaar in botsing, waarbij de fietser flink gewond raakte.
.

Een ambulance kwam ter plaatse om de fietser aan zijn verwondingen te verzorgen. Hij is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De VOA(Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeval. De Jansstraat en de Nieuwe Gracht waren hierdoor enige tijd gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.