Bromfietser botst tegen fietser aan bij inhaalpoging op Rijksstraatweg

Geschreven door de Redactie op maandag 16 april 2012

Haarlem – Maandag tegen het einde van de ochtend is een 16-jarige bromfietser uit Velserbroek gewond geraakt na een botsing met een 20-jarige fietster uit IJmuiden. De bromfietser reed rond half twaalf over de Rijksstraatweg en wilde de fietster inhalen. Op dat moment stuurde de vrouw naar links waardoor de bromfietser uit moest wijken en tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de gewonde man te verzorgen. Na de eerste zorg door de ambulancebroeders is hij met diverse verwondingen aan zijn armen en benen naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere zorg.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Nils
    18 april 2012 op 16:13 | #1

    Alle brom- en snorfietsen van het fietspad af, dat is de oplossing

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.